Succes Talent Team WSL op Rookie Stop Maurik

Al het harde trainen was de moeite waard voor het Talent-Team van de Waterskiclub Loosdrecht. Onlangs hebben de leden van het team deelgenomen aan hun eerste waterskiwedstrijd. Tijdens de Rookie Stop die bij de WSV  Maurik werd georganiseerd presteerde het hele team heel sterk. Zo bereikte Floor in de categorie tot 14 jaar de tweede plaats, Carmen de Groot de tweede plaats in de categorie 14 tot 45 jaar en Luuk Buurman zelfs de eerste plaats. In de categorie 45+ bereikte  Fons Buurman de 3de podiumplaats en Maisa miste het podium net en werd 4de in hetzelfde klassement  (Maisa werd wel gehinderd door een hevige regenbui met sterk aantrekkend wind tijdens haar set). Holger Drechsler bereikte ondanks blessure toch nog de 6de plaats in de categorie 45+.

Zelfs de NWWB viel de aanwezigheid en de prestaties van het Team uit Loosdrecht op wat een vermelding van de oudste waterskiclub van Nederland in een persmededeling tot gevolg had. Zie het bericht en de volledige uitslag hier.

Intussen is de zomervakantie begonnen en liggen de trainingen van het Talent-Team even stil, maar deze worden spoedig weer hervat. Er wordt een trainingsstage onder leiding van Nederlands skispringkampioen Freek School georganiseerd en er zal ook een sport & prestatie psycholoog een workshop geven. Nadere informatie daarover volgt binnenkort.

Uiteindelijk willen wij als team deelnemen aan de NK waterskiën op 28 september op de Rooye Plas in Handel. Eventueel maakt het team nog een stop op de Rookie op 18 augustus bij de WSV De Harder en/of 7 september De Ven Waterski en Wakeboard Vereniging Enkhuizen.

Wil jij ook waterskiën als wedstrijdsport beoefenen of  gewoon meetrainen met het ‘Talent-Team’, laat het dan weten aan Holger Drechsler, drechslerhdr@cs.com

Iedereen een goede zomer toegewenst en hopelijk tot binnenkort op de skisteiger,

Namens het “Talent-Team’,

Holger Drecsler

PS wij zijn nog op zoek naar een nieuw naam voor het ‘Talent-Team” (bv gate seekers), heb jij een idee, mail het dan aan bovenstaand adres.