NL Doet groot succes!

Voor de 5e keer heeft de Waterskiclub Loosdrecht in samenwerking met het Oranjefonds een NL Doet Club Klusdag gehouden. Het weer was prachtig en het enthousiasme van de vrijwilligers groot.

Met vereende krachten is het clubhuis schoongemaakt en weer gebruiksklaar gemaakt na de inbraak afgelopen herfst. ​Het clubhuis is nu weer spik en span.
Datzelfde geldt voor de steiger en het “grasveld”. Onze gevederde vrienden hadden nogal huisgehouden op de steiger en het kostte veel moeite om de steiger weer vrij te maken van alle ganzenpoep en algen, maar het resultaat mag er weer zijn.

Helaas kon de baan nog niet in orde worden gemaakt vanwege het koude water, maar de baan heeft de vorstperiode vrijwel ongeschonden overleefd en Chef technische commisie Frank zal binnen een paar weken de baan weer volledig zomerklaar maken.

Alle vrijwilligers geweldig bedankt voor jullie enorme inzet en enthousiasme.

Tot snel op het water!