ALV 12 november

Beste allen,

Na een fantastische zomer, die nog even met zijn staart zwaait ook, wordt het hoog tijd om het jaar te evalueren en plannen te maken voor watersportseizoen 2019. Daarom nodig ik iedereen van harte uit om aanwezig te zijn bij de algemene leden vergadering van WaterSkiclub Loosdrecht, te houden in de kantine van The Old Man aan de Industrieweg 14 te Loosdrecht op maandag 12 november 2018 om 20.30 uur.

Tijdens de vergadering zal het afgelopen seizoen worden geëvalueerd. Aan bod zullen komen het verloop van de KOW en de lessen voor volwassenen afgelopen jaar en andere activiteiten, zoals de NL doet dag en de lustrumborrel/BBQ. Daarnaast komt onder meer de financiën en de planning voor komend jaar aan bod. We zijn op zoek naar een nieuwe enthousiaste secretaris en penningmeester, dus bij dezen roep ik alle leden op om zich aan te melden voor deze functies. Kortom genoeg te bespreken. Maar er zijn meer redenen om de ALV bij te wonen, waarvan de borrel na afloop voor sommigen misschien wel de meest overtuigende is.

Kom dus allen maandag 12 november 20.30 uur naar de Industrieweg 14 en geniet nadien van een gezellige borrel.